Kolozsvári könyvbemutató 2017.06.28.

kolozsvári Szent MIhály Római Katolikus Nőszövetség meghívója, Jancsó Miklós: Volt egyszer egy Kolozsvár

Meghívó

A Kolozsvári Szent Mihály Római Katolikus Plébánia szeretettel meghívja Önt, hozzátartozóit és barátait Jancsó Miklós Volt egyszer egy Kolozsvár... című könyvének bemutatójára.

A kiadvány egy vidám-szomorú útikalauz elmúlt idők színészeiről, polgárairól, kocsmáiról és sok más érdekességről.

Köszöntőt mond Ft. Kovács Sándor főesperes-plébános.

A Jancsó Alapítvány tevékenységét Dr. Jancsó Antal elnök mutatja be.

A könyv írójával Jancsó András, a kötet szerkesztője beszélget.

Közreműködik a Szent Mihály Római Katolikus Nőszövetség.

Időpont: 2017. június 28, szerda, délután 5.

Helyszín: Szent Mihály Római Katolikus Nőszövetség díszterme, Kolozsvár, Szentegyház (Iuliu Maniu) utca 2. szám, I. emelet.

"Kedves Olvasó!

Várnak Téged a régi kolozsvári színművészek, egy nagy színésznemzedék néhány neves képviselője, színházi emberek, a sütővasát gondterhelten forgató női fodrászunk, szolgálatkész öltöztetők és szigorú ügyelők, statiszták, színházi kapusok, mi mind: akik a vakító reflektorfények vonzásában éltünk, akik valamilyen formában részei voltunk Kolozsvár színházi és polgári életének valamikor az 1960-as és 1970-es években, no meg az utána következő évtizedekben."

Admin | 2017-06-28